Over ons

MAKO ( MAURIK – KOUWENBERG ) IS EEN FAMILIEBEDRIJF DAT ONTSTAAN IS IN 2004.

  • Mako vervoerservice: is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in zendingen met een spoedeisend karakter, zowel hoogwaardige apparatuur als pakketten en documenten kunnen door ons met spoed verzorgd worden. uw koerier bij uitstek, wanneer het o. a. gaat om zendingen welke aan uiterst nauwe tijdschema’s gebonden zijn, of waarvan de tijdslimiet al bijna overschreden is. Wij vervoeren uw goederen snel door het land en ook daar buiten. Vlug, netjes, correct en punctueel.
  • Mako administratie begonnen in 2010 met al ruim 30 jaar ervaring bij verschillende grote en succesvolle bedrijven waaronder grote transport bedrijven. Omdat er veel ervaring is in de transport wereld was de samenwerking hiervan al snel gevonden. Maar niet alleen transport, alle kennis van administratie en boekhouden is beschikbaar dankzij de zeer lange ervaring.
  • Nanoba web, design, marketing en hosting. Toegevoegd aan het familiebedrijf in 2015. Steeds meer vraag kwam er vanuit de beginnende ondernemer om ook bekend te worden op het internet. Dankzij de verschillende ervaring die zijn opgedaan in het bedrijfsleven was dit de instap om ook hun te helpen. Na meerdere klein bedrijven als succesvol te hebben geholpen kunnen wij ons al een trots bedrijf noemen. Niet alleen wegens de groei maar ook door de groei van de ondernemers die we hebben geholpen.