Webbuilding

In het ‘digitale‘ tijdperk waarin elke onderneming, steeds afhankelijker wordt van het internet, kan de behoefte ontstaan om uw onderneming ook via internet te tonen middels een website.

Wilt u een nieuwe website of is de huidige website aan een update toe?
Wat voor soort website u ook wenst, wij zullen er altijd voor zorgen dat deze geheel uniek en perfect functionerend is. Zo zouden wij uw wensen (zolang dit technisch mogelijk is) altijd vervullen.

Nanoba Webbuilding is gespecialiseerd in het maken van websites tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wanneer u uw website door Nanoba webbuilding laat ontwikkelen bent u verzekerd van een website die naar uw smaak is ingericht.

Dankzij de Nanoba webbuidling wordt er meer mogelijk gemaakt en aangeboden waar onder:

 1. Logo.
 2. Hosting pakket, klik hier voor meer informatie
 3. Social media.
 4. Vormgeving.
 5. Email.
 6. Cloud
 7. Administratie
 8. Advies

Het advies gaat niet alleen over uw website. Maar eventueel ook hoe u de boekhouding in orde kunt houden, telecom abonnement en zelfs welke ICT artikelen het beste bij uw passen. Alles op het digitaal gebied en opstarting van uw bedrijf kunnen wij u in helpen en adviseren

 

Enkele begrippen:

 • Statische Webpagina

Een statische website is een website die bestaat uit een beperkt aantal pagina’s. De inhoud van deze pagina’s veranderd niet of zelden. Dit type website is zeer geschikt voor bedrijven die hun diensten via internet kenbaar willen maken.
Wanneer hooguit elk half jaar aanpassingen nodig zijn kan gekozen worden voor een onderhoudscontract. Dit is in de meeste gevallen goedkoper dan een CMS*.

 • Dynamische Webpagina

Een dynamische webpagina is een website die zeer vaak van inhoud wisselt. Hierbij kunnen webpagina’s door gebruikers, al dan niet in een beveiligde omgeving, worden toegevoegd of veranderd. Hierbij wordt dus gebruik gemaakt van een CMS*.
U heeft een dynamische webpagina nodig wanneer u een of meer van onderstaande functies in uw website wilt verwerken.

  • Online Fotoboek
  • Weblog
  • Forum
  • Gastenboek
  • Ideal** Implementatie
 • Mobiele Webpagina

Dit type website is zeer geschikt voor bedrijven die hun diensten ook voor mobiele gebruikers met een smartphone kenbaar willen maken.
Een mobiele webpagina is een optimalisatie van uw bestaande website voor smartphone gebruikers. Wanneer uw kiest voor een mobiele webpagina zorgt u voor een betere uitstraling en een kortere laadtijd van uw website voor smartphone gebruikers.
Daarnaast kunnen specifieke mobiele functies gebruikt worden zoals plaatsbepaling (GPS), QR Codes en het direct bellen van een telefoonnummer.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Wanneer u nog tevreden bent over uw huidige website maar vind dat deze niet goed gevonden wordt in zoekmachines kunt u ook kiezen voor alleen een zoekmachine optimalisatie.
Samen met u zal hierbij worden gekeken naar de huidige website, waarna deze zal worden geoptimaliseerd om beter leesbaar te worden voor zoekmachines. Hierbij wordt zowel naar de structuur als de inhoud van de website gekeken.
Daarnaast zal worden gekeken welke kansen er liggen om samenwerkingen aan te gaan met andere websites. Zoekmachines vinden uw website nu eenmaal belangrijker wanneer er van veel, liefst belangrijke, websites naar uw website wordt gelinkt.